"Saldırıya uğrayan asıl biz olduk"

“Saldırıya uğrayan asıl biz olduk”
 Eskişehir’de bulunan bir Aile Sağlık Merkezinde doktorları darp ettiği iddia edilen Doç. Dr. Duran Katar, olayda şahsının değil, doktorun kendisine şiddet uyguladığını önü sürdü.Görüntülerin izlenmesinin ardından Doktor...

 


Eskişehir’de bulunan bir Aile Sağlık Merkezinde doktorları darp ettiği iddia edilen Doç. Dr. Duran Katar, olayda şahsının değil, doktorun kendisine şiddet uyguladığını önü sürdü.


Görüntülerin izlenmesinin ardından Doktor Aytekin Aykın’ın kendisinin bacağından tutarak yere vurduğu anların görüldüğünü belirten Katar, İHA mikrofonlarına konuştu.
“KüFüR EDİP BEN SENİ öLDüRECEĞİM DİYEREK TEKMELEMEYE BAŞLADI”
Duran Katar, Doktor çalıkuşu’na ‘hangi hastaneye sevk ettiğini söylemen gerekmiyor mu’ sorusunu sorduğunu ve “Söylemiyorum, git onu da sen bul. Defol şuradan” cevabını aldığını ifade etti. Diğer Doktor Aytekin Aykın’ın bu konuşma sonrasında kendisine küfür ettiğini, tehdit ettiğini ve tekmelediğini aktaran Katar, “O arada biz konuşurken, yukarıdan başka bir beyefendi indi büyük hareketlerle “Ne yapıyorsunuz” dedi. Bu da doktormuş ben bunu sonradan öğrendim. “Ne konuştuğumuzu, ne yaptığımızı bilmiyorsun, benim üstüme üstüme geliyorsun bir dur, dinle” dedim. “Bakın doktor hanım, suç işliyorsunuz. Siz benim aile hekimimsiniz, ben size geldim, benim kaydımı yapmak zorundasınız, bakmak zorundasınız. Daha sonra ya raporumu verirsiniz vermiyorsanız da sevk edersiniz” dedim. Düşündü, “Tamam o zaman ben sevkimi vereyim” dedi. Diğer erkek doktor da yukarı çıktı. Bu konuştuklarımızın hepsi kapının girişinde oldu, içeri alma filan yok. Doktorun odasına yaklaşamadık. O arada 5-10 dakika bekledim, hemşire hanıma, doktor hanıma sor bakayım sevkimizi yaptı mı dedim. Doktor hanım bir yerleri arıyor, oralardan fikir soruyor ona göre ne yapacağına karar verecek dedi. Enteresan bir şey, bir doktor ne yapacağını bilmiyor da telefonla bir yerlere mi soruyor. Ardından doktor hanım aşağıya indi, hiçbir şey söylemeden geçti gidiyor. O esnada, doktor hanım sevki yaptınız mı dedim. “Yaptım defolun gidin” dedi. Bir numara ya da hangi hastaneye sevk ettiğini söylemen gerekmiyor mu dedim, “Söylemiyorum, git onu da sen bul. Defol şuradan” dedi. Bunun hesabını ben size sorarım, ilgili makamlara şikâyet edeceğim sizi dedim. Sen bize hesap soramazsın filan dediği esnada, yine aynı erkek doktor geldi. Ben dış kapının kenarında bekliyordum, geldi bağırıp hakaret ederek gövdesiyle bana vurdu, diğer tarafa ittirdi. Ne yapıyorsun demeye kalmadan, küfür edip ben seni öldüreceğim diyerek tekmelemeye başladı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.