Tramvaya maskesiz binince olanlar oldu

Tramvaya maskesiz binince olanlar oldu
 Dün sabah saatlerinde SSK - Şehir Hastanesi hattında çalışan tramvayda maske gerginliği yaşandı. Maskesiz tramvaya binen şahsa vatandaşlar tepki gösterdi. Çarşı durağından binen bir gençte maske olmadığı görülünce...

 


Dün sabah saatlerinde SSK - Şehir Hastanesi hattında çalışan tramvayda maske gerginliği yaşandı. Maskesiz tramvaya binen şahsa vatandaşlar tepki gösterdi.


 


çarşı durağından binen bir gençte maske olmadığı görülünce bazı yolcular uyarıda bulundu. Bir yolcu "Eskişehir'de maske takma zorunluluğu var, cezası 3150 TL" diye seslendi. Maskesiz yolcu hiçbir uyarıyı dikkate almayınca bazı yolcular üzerine yürüdü. Araya giren başka yolcular bir kavgayı engellerken, maske takmamak için direnen yolcu da maskesini taktı. Bu gerginlikle yolculuk devam ederken bazı yolcular aynı tramvayda maskesi çenesinde aksesuar haline gelmiş başka bir yolcuya daha müdahale etti. Maskesi çenesinde yolculuk eden kişi tepkilerle baş edemeyince ilk durakta tramvaydan inmeyi tercih etti. Bu gergin ortama duraktaki güvenlik de dahil oldu. Güvenlik görevlisi tramvaydaki yolcu sayısına ve yerleşmesine bakarak "bu tramvayda sosyal mesafe kaybolmuş, yeni binenler inin gelecek olana binin" uyarısında bulundu. Uyarı karşılık buldu ve çok sayıda yolcu tramvaydan indi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.