TEI Genel Müdürü Akşit; "Eskişehir avantajlı bir şehir"

TEI Genel Müdürü Akşit;  “Eskişehir avantajlı bir şehir”
 Eskişehir’deki üç üniversitenin birlikteliğinden oluşan Tercihim Eskişehir platformunda Zirve Söyleşileri’ne konuk olan TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit açıklamalarda bulundu.Üniversite tercihi yapacak öğrenciler...

 



Eskişehir’deki üç üniversitenin birlikteliğinden oluşan Tercihim Eskişehir platformunda Zirve Söyleşileri’ne konuk olan TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit açıklamalarda bulundu.


üniversite tercihi yapacak öğrenciler neden Eskişehir’i tercih etmelidir sorusuna ise, Prof. Dr. Akşit “Eskişehir’de büyükşehirlerde olan stres kaynakları ve sorunları yok. Butik ama çok da küçük bir şehir değil Eskişehir. Her yer çok güzel. Ulaşım sorunu yok. Hızlı tren ile Ankara ve İstanbul ile ulaşımı büyük avantaj. Covid19’dan sonra dünyada birçok şey değişecek. Toplu ulaşımların azalacağını göreceğiz. Benim tahminim butik, küçük ailelere özel havaalanları olacak. Bunları yakında göreceğiz” yanıtını verdi.


Son olarak da “Sadece not için okumayın. Bilgi çok önemlidir. öğrencilikte öğrenmek için olanaklarınız var. Mesleğinizle ilgili pratik çalışmalar da yapabilirseniz bu en iyisidir. Pratik iş tecrübesi önemlidir. İş tecrübesi olan kendi piyasasını yükseltir. Yabancı Dil de çok önemlidir. Alanıyla ilgili de bir yazılımı, kodu bilmeliler”diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.