Adliyede yeni virüs vakası

Adliyede yeni virüs vakası
İkisi icra, biri de ön büro çalışanı olmak üzere 3 kişiye virüs bulaştı. Adli tatil nedeniyle yoğunluğun azaldığı adliye binasında yaşanan son vakaların ardından birimler boşaltılarak görevli ekipler tarafından ilaçlandı.Geçtiğimiz...

İkisi icra, biri de ön büro çalışanı olmak üzere 3 kişiye virüs bulaştı. Adli tatil nedeniyle yoğunluğun azaldığı adliye binasında yaşanan son vakaların ardından birimler boşaltılarak görevli ekipler tarafından ilaçlandı.


Geçtiğimiz günlerde adliye binası içerisinde yer alan Baro’ya ait hizmet binasında görevli personel ile bir avukatın koronavirüse yakalanmasının ardından yeni vakalarda ortaya çıktı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların yakasını bırakmayan koronavirüsü, 3 kişiye daha bulaştı.


Koronavirüsü salgınıyla mücadele kapsamında sınırlı sayıda kişinin işlem yaptırmak için binaya alındığı Eskişehir adliyesinde 2’si icra dairesinde çalışan, biride ön büro biriminde görevli üç kişiye yapılan test sonucunun pozitif çıktığı ileri sürüldü. Adli tatil nedeniyle yoğunluğun azaldığı adliye binasında yaşanan son vakaların ardından birimler boşaltılarak görevli ekipler tarafından ilaçlandı. Salgın nedeniyle içeriye sınırlı sayıda kişinin alınması uygulamasının da devam ettiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.