Kültür ve sanat sembolü olacak

Kültür ve sanat sembolü olacak
 Hamamyolu Caddesi Yediler Parkı girişindeki kuruyan asırlık ağacı kesmeye kıymayan belediye, yeni bir kültür ve sanat sembolü oluşturmak için çalışma başlattı.Odunpazarı Belediyesi Eskişehir’e yeni bir sembol daha kazandıracak....

 


Hamamyolu Caddesi Yediler Parkı girişindeki kuruyan asırlık ağacı kesmeye kıymayan belediye, yeni bir kültür ve sanat sembolü oluşturmak için çalışma başlattı.


Odunpazarı Belediyesi Eskişehir’e yeni bir sembol daha kazandıracak. Şehrin gözde ve alış veriş merkezi olan Hamamyolu Caddesi Yediler Parkı girişindeki kuruyan asırlık ağacı kesmeye kıymayan belediye, yeni bir kültür ve sanat sembolü oluşturmak için çalışma başlattı.


Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, İzmir ilinden gelen heykeltıraş, asırlık ağacı yeni bir sembol oluşturmak için çalışmaya başladı. Bundan bir süre önce koruma altına alınan ağaç, Eskişehir’e yeni bir sembol olarak kazandırılacak. Eskişehir’de belediye hizmetlerinin yanı sıra kültür, spor ve sanat gibi etkinliklerine de ağırlık veren Odunpazarı Belediyesi tarafından oluşturulacak sembol Eskişehir halkına önümüzdeki günlerde hediye edilecek. Birçok ödüle layık görülen Hamamyolu Caddesi girişinde yer alan ve kuruyan ağacın kesilmediğini gören bölge sakinleri de duyarlılığından dolayı Odunpazarı Belediyesine de teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.