Kavşaklarda kaza eksik olmuyor

Kavşaklarda kaza eksik olmuyor
Araç sayısının her geçen gün arttığı Eskişehir’de bir gün içerisinde yaralamalı ve maddi hasarla sonuçlanan çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Seyitgazi Caddesi Odunpazarı Kavşağı ile Tepebaşı Kavşağını kana...

Araç sayısının her geçen gün arttığı Eskişehir’de bir gün içerisinde yaralamalı ve maddi hasarla sonuçlanan çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Seyitgazi Caddesi Odunpazarı Kavşağı ile Tepebaşı Kavşağını kana bulayan trafik kazalarında ise 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.


Eskişehir’de dikkatsizlik ve tedbirsizlik başta olmak üzere aşırı hızla sonuçlanan trafik kazalarının bir türlü önüne geçilemiyor. Araç sayısının her geçen gün arttığı Eskişehir’de bir gün içerisinde yaralamalı ve maddi hasarla sonuçlanan çok sayıda trafik kazası meydana geldi.


Seyitgazi Caddesi Odunpazarı kavşağı ile Tepebaşı kavşağını kana bulayan trafik kazalarında 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Aşırı hızın neden olduğu ilk kazanın adresi Tepebaşı kavşağı oldu. Kavşaktan kontrolsüz bir şekilde dönüş yapan iki sürücünün neden olduğu kazada hızını alamayan otomobil yol kenarındaki reklam panosuna çarparak durabildi.


Bir başka kazaya ise Seyitgazi Caddesi Odunpazarı Meydanı sahne oldu. Kent merkezine seyreden F.Y. idaresindeki otomobil aşırı hız sebebiyle yoldan çıkarak refüjlere daldı. Kazada, araçtan yaralı olarak çıkartılan sürücü 112 sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Her iki trafik kazası ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.