Estram Kocaeli'de çalışıyor

Estram Kocaeli’de çalışıyor
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de toplu taşımada yoğun olarak kullanılan tramvayların toplamda 21 bin 200 metre uzunluğundaki rayların koruyucu taşlama bakımını gerçekleştiriyor.Kocaeli’de en çok tercih edilen...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de toplu taşımada yoğun olarak kullanılan tramvayların toplamda 21 bin 200 metre uzunluğundaki rayların koruyucu taşlama bakımını gerçekleştiriyor.


Kocaeli’de en çok tercih edilen toplu taşıma aracı olan tramvayların, yıpranan raylarının bakım onarım çalışmasına ESTRAM tarafından başlandı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem İşletmesi(ESTRAM) tarafından büyük bir özenle yapılan çalışma 20 gün sürecek. ESTRAM ekipleri, çalışma sonrasında tramvay sürücüsü ile yolcuların gürültü ve tireşim mağduriyetleri azalacağını, yüzeysel dalgalanmaların yok edileceğini, enerji tasarrufu sağlanacağını, altyapı bakım maliyetinin azalacağını ve teker aşınmalarının ortadan kalkacağını dile getirdiler. ESTRAM mühendislerinin yürüttüğü bakım çalışması, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi araçlarıyla her gün saat 01.00-05.00 arasında gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.