"Tülomsaş arazisinde nitelik değişmeyecek"

“Tülomsaş arazisinde nitelik değişmeyecek”
TCDD’nin TÜLOMSAŞ ve gar bölgesini de içine alan kendisine ait arazi üzerinde plan yapımına ilişkin ihaleye çıkması gündeme gelmişti. Tartışılan konuya dair bir açıklama yapan TCDD, “Plan yapılacak olan alan üzerinde...

TCDD'nin TüLOMSAŞ ve gar bölgesini de içine alan kendisine ait arazi üzerinde plan yapımına ilişkin ihaleye çıkması gündeme gelmişti. Tartışılan konuya dair bir açıklama yapan TCDD, “Plan yapılacak olan alan üzerinde niteliğe dair bir değişiklik olmayacak” dedi.


TCDD tarafından yapılan açıklamada özetle şöyle denildi; “Yapılan haberlerde ve Sayın çakırözer’in asılsız iddialarında bahsi geçen TüLOMSAŞ arazisinin de bulunduğu gar sahasında nitelik değişikliği yapılmayarak, mevcuttaki gibi ‘kamu hizmeti’ alanı olarak kalacaktır. ülkemizde uzun bir aradan sonra büyük yatırımların yapıldığı demiryolu sektöründe yıllardır hizmet veren TüLOMSAŞ bugünden  sonra da demiryolu sektörü için  daha büyük hizmetler verecektir. İmar planı değişikliği talep eden ve yapmayan Büyükşehir Belediyesi ile inşaatlarımızı mühürleyen Tepebaşı Belediye Başkanlığı’nın aynı partiye mensup olduğunu hatırlatır, bilgi kirliliğini ortaya çıkaran bu olayın ilgili belediyeler ile ilgili partinin milletvekilinin birbirinden, yaşanan olaylardan bihaber olduğunun, aralarında yaşanan kopukluğun kanıtı olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.