Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Karaman; "İstanbul Sözleşmesi feshedilsin"

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı  Karaman; “İstanbul Sözleşmesi feshedilsin”
 Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Muammer Karaman, “Kadın ve erkeği birbirine düşmanlaştıran ideolojilerden uzak durmanın tam vakti! İstanbul Sözleşmesi Feshedilsin” ifadelerini kullandı.Kırmızı Toprak Mahallesi’nde...

 


Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Muammer Karaman, “Kadın ve erkeği birbirine düşmanlaştıran ideolojilerden uzak durmanın tam vakti! İstanbul Sözleşmesi Feshedilsin” ifadelerini kullandı.


Kırmızı Toprak Mahallesi’nde bulunan bir aile merkezinde iki hekime yapıldığı iddia edilen darp olayında rapor alımının yasal olduğunu söylemesinin ardından şimşekleri üzerine çeken Muammer Karaman gündemine bu kez İstanbul Sözleşmesini aldı.


Karaman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Neslimizi ifsad edip geleceğimizi karartmaya çalışan sapkınlardan, aile kurmayı ve aileyi korumayı zorlaştıran anlayışlardan, Rabbimizin aralarına sevgi ve şefkat yerleştirdiği kadın ve erkeği birbirine düşmanlaştıran ideolojilerden uzak durmanın tam vakti! İstanbul Sözleşmesi feshedilsin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.