"Öğrencilerimiz Eskişehir'in gururudur!"

“Öğrencilerimiz Eskişehir’in gururudur!”
  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce Liselere Geçiş Sınavı’nda bütün sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alan Eskişehirli öğrencileri ve ailelerini ağırladı.  20 Haziran’da yapılan LGS’de...

 


 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe ünlüce Liselere Geçiş Sınavı’nda bütün sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alan Eskişehirli öğrencileri ve ailelerini ağırladı.


 


20 Haziran’da yapılan LGS’de tam puan alan Kerem Kahraman, Mert Köksal ve Yağız Gülmez Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreteri Ayşe ünlüce’nin misafiri oldu. Aileleriyle birlikte çocukları ağırlayan ünlüce başarıları dolayısıyla çocukları tebrik etti.


ünlüce, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in selamını gençlere ileterek onlarla bir süre sohbet ettikten sonra “Başarılı gençlerimizi gördükçe gururlanıyoruz. çocukların başarısında en önemli etkenin aile olduğunu düşünüyorum. çocuklarına gerekli ilgi ve özeni gösteren ebeveynler, mutlaka evlatlarının mutluluğu ile ödüllendirilecektir. çocuklarımızın okulda aldıkları eğitim dışında ayrıca hiç bir ek ders almadan bu başarıyı elde ettiklerini öğrendim. Bu yüzden elde ettikleri başarının çok daha kıymetli olduğunu düşünüyor ve sınava hazırlanacak tüm çocuklarımıza Kerem, Mert ve Yağız’ın örnek teşkil etmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.