Çevre için beste

Çevre için beste
  Eskişehirli halk ozanı – şair Arif Çayır ‘ormanda mangal yakmama, ormanı temiz tutma ve çevre temizliği’ ile ilgili Eskişehir’de örnek türkü besteledi. Piknikçileri, ormanlık alanda ateş yakmamaları yönünde de...

 


 


Eskişehirli halk ozanı – şair Arif çayır ‘ormanda mangal yakmama, ormanı temiz tutma ve çevre temizliği’ ile ilgili Eskişehir’de örnek türkü besteledi.


 


Piknikçileri, ormanlık alanda ateş yakmamaları yönünde de uyaran halk ozanı şair Arif çayır konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ormanda ateş yakmayalım. Cam şişelerini ormanlık alanda unutmayalım. Tüm bunlar yangına neden olabilir.  çevre temizliği için muz kabuklarını sokağa atmayalım. Unutmayalım ki özellikle görme engelli kişiler, onlara basıp kendilerini yaralayabilirler. Sakızları çiğneyip sokağa atmayalım.  Kuşlar, sakızları yem sanıp gagalarına yapışmasına neden olur. Bizler doğaya ve çevremize karşı ne kadar duyarlı olursak, doğa ve çevremiz temiz kalır. Bu nedenle çevre temizliği ile ilgili örnek ve güzel türkü besteledim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.