Kuyruk uzadıkça uzuyor

Kuyruk uzadıkça uzuyor
 Kalabak Suyu’nu alamayan vatandaşların oluşturduğu kuyruk her geçen gün artıyor Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (ESKİ) bağlı Kalabak Suyunda yaşanan sıkıntı sürerken,...






 


Kalabak Suyu’nu alamayan vatandaşların oluşturduğu kuyruk her geçen gün artıyor


 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (ESKİ) bağlı Kalabak Suyunda yaşanan sıkıntı sürerken, vatandaşların bir damacana su almak için bekleyişi sürüyor.



Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi tarafından dolumu yapılan ‘Kalabak’ içme suyunda yaşanan sıkıntı her geçen gün büyüyor. Tatilden dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in isteği üzerine ESKİ Genel Müdürü Suat Balcı’nın istifasının ardından konuyla ilgili beklenen açıklama henüz yapılmadı. Mahallelerde susuz kalan vatandaşlar ellerindeki damacanalarla dolum tesisinin önüne gelmeye devam ediyor. Kavurucu sıcakta metrelerce uzayan kuyrukta su almak için adeta birbiri ile yarışan vatandaşlar bu çilenin Eskişehir’e yakışmadığını belirtiyor. Her geçen gün uzayan kuyruğun ne zaman son bulacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.