Söğütönü'nden yol isteği

Söğütönü’nden yol isteği
Eskişehir Aşağı Söğütönü mahallesinde yıllar önce yapılan 11 kilometrelik parke taşı yollarda bulunan onlarca hendek bölgedeki vatandaşları mağdur bırakırken, Mahalle Muhtarı Ömer Akar, yolun düzeltmesi için son 5 yıldır...






Eskişehir Aşağı Söğütönü mahallesinde yıllar önce yapılan 11 kilometrelik parke taşı yollarda bulunan onlarca hendek bölgedeki vatandaşları mağdur bırakırken, Mahalle Muhtarı ömer Akar, yolun düzeltmesi için son 5 yıldır yapılan başvurulara sürekli olumsuz cevap aldıklarını anlattı.



Şehir merkezinden yaklaşık 18 kilometre uzak olan Aşağı Söğütönü mahallesinde yaşayan vatandaşlar, parke taşı yollarında oluşan hendekler yüzünden yıllardır eziyet çekiyor. Konuyu bir daha gündeme getirerek yolların yapılmasını isteyen Muhtar Akar, en son Büyükşehir Muhtarlar Toplantısında konuyu dile getirdi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen cevapta, küresel salgını nedeniyle oluşan ekonomik sorunları dolaysıyla bu yolların 2020 yılında yapılmayacağı belirtildi. öte yandan, hendekler dolayIsıyla yıllardır mağdur olan vatandaşların önderliği yapan Muhtar Akar, verilen cevaba isyan ederek, “Korona virüs salgını son 5-6 aydır var. 5 yıldır yoktu. Ben 5 yıldır sürekli başvuruyorum. Yollarımız o zaman neden yapılmadı?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.