Demokrat Parti İl Başkanı Özcan; "Menderes, milletimizin en hüzünlü yanıdır"

Demokrat Parti İl Başkanı Özcan;  “Menderes, milletimizin en hüzünlü yanıdır”
  Başbakan Adnan Menderes ile bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ın idam edilmelerinin yıldönümünde DP’den açıklama geldi.Demokrat Parti İl başkanı Hüseyin Özcan, yaptığı yazılı açıklamada; “Adnan Menderes...

 


 


Başbakan Adnan Menderes ile bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ın idam edilmelerinin yıldönümünde DP’den açıklama geldi.


Demokrat Parti İl başkanı Hüseyin özcan, yaptığı yazılı açıklamada; “Adnan Menderes büyük milletimizin en hüzünlü yanıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Aziz Atatürk sonrası İnönü ve CHP isdibdatına karşı, garib ve mazlum Milletimizin umudu olmuş, kısa ömrünü vatan ve milletine feda etmiştir. Rahmetli Menderes'in Türk Milletine yaptığı hizmetin bedelini, alçaklar tarafından canı alınarak ödetilmiştir. Türk Devletinin Başbakanı'na "Düşük" diyerek aslında Türk Devletinden intikam alanlar işgalcilerin bıraktıkları artıklardan müteşekkil guruhtur. Rahmetli Menderes, Polatkan ve Zorlu'yu katletmeye teşvik eden, katleden ve zulmeden herkesi lanetliyorum, Rabbim'den amelleri gibi muamele görmelerini diliyorum. Allah Milletimize zeval vermesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.