Odunpazarı vatandaşla bir araya geliyor

Odunpazarı vatandaşla bir araya geliyor
Halkçı, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetilen Odunpazarı Belediyesi, mahallelerde kurduğu iletişim stantları ile vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu stantlarda vatandaşların istek, dilek ve şikâyetlerini...

Halkçı, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetilen Odunpazarı Belediyesi, mahallelerde kurduğu iletişim stantları ile vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu stantlarda vatandaşların istek, dilek ve şikâyetlerini kayıt altına alınarak, ilgili birimlere yönlendiriliyor.


Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı’nı mahalle mahalle, semt semt gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Semt pazarlarında, park ve meydanlarda iletişim standı açan Belediye, bu stantta vatandaşların istek, dilek ve şikâyetlerini kayıt altına alınarak, ilgili birimlere yönlendiriliyor.


İletişim standı son olarak, Büyükdere ve Yenidoğan Semt Pazarlarında kuruldu. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören stantta, görevliler vatandaşların sorunlarını dinledi. Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alan vatandaşlar, dilek ve şikâyetlerini de bildirdi. Vatandaşların sorun ve şikayetleri ilgili birimlere iletildi.


İletişim Standının programı ise şöyle:


İletişim standı; 16 Eylül çarşamba günü Sümer Mahallesi Muhtarlığı yanında, 17 Eylül Perşembe günü Karapınar Mahallesi Muhtarlığı yanında, 18 Eylül Cuma günü Gökmeydan Semt Pazarı, 22 Eylül Pazartesi günü Gündoğdu Semt Pazarı, 23 Eylül Salı günü Yenikent Semt Pazarı, 24 Eylül çarşamba günü 75. Yıl Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, 25 Eylül Perşembe günü Erenköy Semt Pazarı, 26 Eylül Cuma günü Doğankaya Semt Pazarı, 29 Eylül Pazartesi günü  Orhangazi Mahallesi Muhtarlığı yanı, 30 Eylül Salı günü Adalar ve 31 Eylül çarşamba günü ise  çankaya Semt Pazarı’nda Odunpazarlılar ile bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.