AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay'dan İnönü'ye yatırım müjdesi

AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay’dan İnönü’ye yatırım müjdesi
 AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay İnönü’nün Dutluca mahallesine 60 milyon TL değerinde bu yatırımın gerçekleşeceğinin müjdesini verdi.Prof. Dr. Günay, konu ile ilgili, “Bugün İnönü İlçemize...

 


AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay İnönü’nün Dutluca mahallesine 60 milyon TL değerinde bu yatırımın gerçekleşeceğinin müjdesini verdi.


Prof. Dr. Günay, konu ile ilgili, “Bugün İnönü İlçemize çok güzel bir proje kazandırdık.  TANAP doğal gaz boru hattı çalışmalarında Dutluca Mahallemizde bulunan alanda 118 bin metre kare şantiye yapılmıştı. Bu şantiye Bozüyük’e 32 Km, Eskişehir’e ise 40 Km uzaklığında. Bu alanı en etkin nasıl değerlendirebiliriz diye Belediye Başkanımız Sayın Kadir Bozkurt düşünmüş ve 2020 yılının başında buranın Açık Ceza İnfaz Kurumu olabileceğini iletti. Bunun üzerine 19 Haziran 2020’de İnönü ilçemize yaptığım ziyarette bu alana geldik ve yine hep birlikte gezdik. O anda sahadayken Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’e buranın fotoğraflarını ve bilgi notlarını göndererek kendisinden randevu talep ettim. 20 milyon liralık altyapı, 35 milyonluk üst yapısı olduğunu, biraz dönüşümle yaklaşık 60 milyonluk bir proje olduğunu ilettim. Kendisi de bizleri belediye başkanımızla 24 Haziran’da makamında ağırladı. Böyle bir alana çok ihtiyaç olduğunu ve ülkemiz için büyük bir kazanım olacağını bize iletti ve ardından çalışmalar başladı.” Şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.