Muhasebecilere pandemi uyarısı

Muhasebecilere pandemi uyarısı
 Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) yönetim kurulu tarafından üyelere koronavirüsü salgını hatırlatılarak, belirlenen kurallara uyulması çağrısında bulunuldu.İşletmelerin mağdur olmamaları için...

 


Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) yönetim kurulu tarafından üyelere koronavirüsü salgını hatırlatılarak, belirlenen kurallara uyulması çağrısında bulunuldu.


İşletmelerin mağdur olmamaları için meslek mensuplarının fedakârca çalıştıklarına da dikkat çeken oda başkanı Ertoy “Kısa çalışma ödemeleri, pandemi kredileri, Muhtasar -SSK, beyan ve bildirimleri gibi uygulamalarda işletmelerin mağdur olmaması adına iş ve işlemler hızlı ve etkili bir şekilde tamamlandı. Müşterilerimizin iş ve işlemlerini yapabilmemiz ve onların yanında olabilmemiz, meslek mensuplarımızın ve büro çalışanlarımızın sağlığını koruyabilmemize ve olası bulaş riskini kontrol altına alabilmemize bağlıdır. Bunun için teması en alt seviye ye indirmemiz ve kurallara uymamız gerekiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.