Sarar sanıkları; Suçlamaları kabul etmedi

Sarar sanıkları;  Suçlamaları kabul etmedi
Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar  ve eşi Zehra Sarar’ı evlerinde darp edip çelik kasadan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yargılanan 2 tutuklu sanık, yeniden hâkim karşısına çıktı.3. Ağır...

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar  ve eşi Zehra Sarar'ı evlerinde darp edip çelik kasadan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yargılanan 2 tutuklu sanık, yeniden hâkim karşısına çıktı.


3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava duruşmasına tutuklu sanıklar cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katıldı. Sanık Dragusan, daha önceki duruşmalarda verdiği ifadenin geçerli olduğunu belirterek, olay gecesi İstanbul'da arkadaşının evinde kaldığını ve Eskişehir'e hiç gelmediğini söyledi. Sanıklardan Alexandr Aricov da suçlamaları reddederek, "O gece ben de İstanbul'daydım. Lulia Dragusan benim eski eşim. Ayrıldık fakat görüşmeye devam ediyoruz. Olayın yaşandığı gece Lulia ile ortak arkadaşımızın evinde uyumuştum. Suçsuzum." ifadelerini kullandı. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için mahkeme heyeti tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.