Yenikent Kooperatifi için aday oldular

Yenikent Kooperatifi için aday oldular
 Salim Gümaşay, Vedat Metin ve Hamdi Karaman’dan oluşan grup, Yenikent Kooperatfinin yapılacak olan genel kurulu öncesinde yönetime aday olduklarını açıkladı. Yarın gerçekleşecek olan 28. Olağan genel kurulu öncesinde adaylıklarına...

 


Salim Gümaşay, Vedat Metin ve Hamdi Karaman’dan oluşan grup, Yenikent Kooperatfinin yapılacak olan genel kurulu öncesinde yönetime aday olduklarını açıkladı.


 


Yarın gerçekleşecek olan 28. Olağan genel kurulu öncesinde adaylıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan aday yönetim kurulu üyeleri; “Ortaklarımızdan yönetme tercihini alabilirsek; Mahallemizde gülen ve gülümseyen yüzlerin çoğalması, Kooperatif hesaplarının şeffaf, sözleşmelerinin açık ve anlaşılır olarak ortaklarımıza duyurulması, yapılacak her çalışmayı, ortakların katılımı ve onayı oluşturularak, komisyonların kararı ile hayata geçimek, eleştirilere açık, haklı ve makul olandan yana olmak, ortakların, kooperatife ait  yada kiradaki iş yerlerinden (petrol ist.,marketler, büfeler, eczane, berber v.b. ) indirimli faydalamalarını sağlamak, ortaklık paylarını günün koşullarına ve kooperatif gelirleri oranında arttırmak, ortaklara yapılan sosyo-kültürel faaliyetlerde kar amacı gütmemek için adayız.


 Bize destek olan veya olmayan bütün üyelerimizi sevgiyle kucaklar, sağlıklı yaşamlar dileriz.” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.