CHP Milletvekili Jale Nur Süllü'nün görüşleri "Yokluk" belgeselinde

CHP Milletvekili Jale Nur Süllü’nün görüşleri  “Yokluk” belgeselinde
  2 Nisan 2018 tarihinde, Giresun’un ilçesi Eynesil’de, Rabia Naz adında 11 yaşında bir kız çocuğunun, evinin önünde ağır yaralı halde bulunması vekaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi sonrası babası Şaban Vatan’ın...

 


 


2 Nisan 2018 tarihinde, Giresun’un ilçesi Eynesil’de, Rabia Naz adında 11 yaşında bir kız çocuğunun, evinin önünde ağır yaralı halde bulunması vekaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi sonrası babası Şaban Vatan’ın başlattığı mücadele belgesele dönüştü.


Almanya’da yaşayan Gazeteci Kutlu Esendemir'in, "Rabia Naz'a ne oldu?" sorusundan yola çıkarak hazırladığı "Yokluk" adlı belgeselin ilk gösterimi Sınır Tanımayan Gazeteciler örgütü'nün (RSF) organize ettiği prömiyerle Almanya'nın başkenti Berlin'de yapıldı.


Kutlu Esendemir’in hazırladığı belgeselde “Başta Rabia Naz Vatan Olmak üzere Şüpheli çocuk ölümlerinin Araştırılması” Meclis Araştırma Komisyonu üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü’nün de görüşlerine yer verildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Davetli olduğum prömiyere pandemi nedeni ile katılamamış olsam da “Yokluk” belgeselinin yapımında başta Kutlu Esendemir olmak üzere, tüm emeği geçenleri bir kez daha yürekten kutluyorum. Belgeselin en kısa zamanda ülkemizde de gösterime girmesi dileğiyle mücadeleye yılmadan ve korkmadan devam edeceğimi belirtiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.