Odunpazarı Belediyesi Türkiye'ye örnek oldu

Odunpazarı Belediyesi  Türkiye’ye örnek oldu
  Gerçekleştirdiği çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Odunpazarı Belediyesi, 2015 yılından itibaren kullandığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile tüm Türkiye’ye örnek oldu.Odunpazarı Belediyesi’nin 5 yıl...

 


 


Gerçekleştirdiği çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Odunpazarı Belediyesi, 2015 yılından itibaren kullandığı Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) ile tüm Türkiye’ye örnek oldu.


Odunpazarı Belediyesi’nin 5 yıl önce kullanmaya başladığı çevre dostu EBYS, artık diğer belediyeler tarafından da kullanılacak.


Odunpazarı Belediyesi’nin yazışmalar sırasında harcanan emeği, zamanı ve kırtasiye maliyetlerini en aza indirmek içim 2015 yılında kullanmaya başladığı Elektronik Belge Yönetim Sistemini (EBYS)  artık Türkiye’deki tüm belediyeler tarafından kullanılacak. çevre dostu uygulama ile diğer belediyelere örnek olan Odunpazarı Belediyesi, 5 yıl boyunca EBYS uygulaması ile yaklaşık 338 adet ağaç, 1.681.837 kgLt su kurtardı. Ayrıca 6.727 ton atık, 95.304 ton karbonmonoksitin üretilmesi engellendi. Kurumsal iletişimin tamamen ağ üzerinde sürdüğü EBYS sayesinde evrakların kaybolması önlenerek dijital bir arşiv de oluşturuldu.


Teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve bu konuda büyük bir altyapıya sahip olduklarını belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Odunpazarı Belediyesi, EBYS kullanımı ile diğer belediyelere örnek oldu. Biz, gerçekleştiğimiz proje ve çalışmalar ile öncü belediye olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.