Genç kıza kuzen dehşeti

Genç kıza kuzen dehşeti
 22 Yaşındaki Eskişehirli Aybüke Erkoca, sosyal medya hesabından dehşete düşüren bir iddia ortaya attı.“RUHSATI OLMAYAN TÜFEĞİ VARDIR”Kuzeni B. E tarafından önce yumruklanıp sonra da boğulmak istendiğini ileri süren Aybüke...

 


22 Yaşındaki Eskişehirli Aybüke Erkoca, sosyal medya hesabından dehşete düşüren bir iddia ortaya attı.


“RUHSATI OLMAYAN TüFEĞİ VARDIR”


Kuzeni B. E tarafından önce yumruklanıp sonra da boğulmak istendiğini ileri süren Aybüke Erkoca, can güvenliğinin olmadığını da belirtti.


‘Kendisine seni öldürürüm gider beş sene yatar çıkarım, seni öldürmeden bana rahat yok’ dediğini de ileri süren Erkoca, “Seni öldürmeden bana rahat yok diye tehditler savurdu. Jandarma Komutanlığına gidip şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldık. Hala bizi arayıp evimizi dağıtacaklarını söyleyip hakaret ve tehditlerine de devam etti. Beni öldürmeden hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Eğer bir gün öldürülürsem katilim Batuhan Erkoca’dır. Verdiğimiz ifade ve uzaklaştırma kararı dışında bir şey yapılmadığı için aynı zamanda annemi de darp etmeye kalkıştı. İfadesinin ardından mahkeme sürecine kadar dışarıda dolaşacak. Ve ruhsatı olmayan tüfeği de vardır” dedi.


“öLMEK İSTEMİYORUM”


Darp raporunun alınıp gerekli işlemlerin başlatıldığını da duyuran Erkoca, “Ancak şahıs dışarıda olduğu için tehlike geçmeyecek. Köyde yaşadığım için olası bir durumda Jandarmanın yetişmesi zor. ölmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.


Dün sabah itibariyle de olayın yaşandığı yerden uzaklaştığını kaydeden Erkoca,  “Darp raporumu, ifadelerimizi ve koruma kararımı alıp Eskişehir’e geldim. Buradan da tekrar tutuklama kararı çıkaracaklarını söylediler. Ben iyiyim” şeklinde konuştu.


öte yandan Aybüke’ye kadın derneklerinden de büyük destek gelirken, twitter üzerinden yaptığı açıklama binlerce beğeni, retweet ve yorum aldı. özge Zaim Sarıoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.