"Kâğıt reçeteye son verilmeli"

“Kâğıt reçeteye son verilmeli”
 Eskişehir-Bilecik 9. Bölge Eczacılar Odasının 2020 yılı mali olağan genel kurulu tamamlandı. Odaya ait çok amaçlı salonda gerçekleştirilen kongrede gelir gider bütçeleri hakkında üyelere bilgi aktarıldı.Sosyal mesafe kuralına...

 


Eskişehir-Bilecik 9. Bölge Eczacılar Odasının 2020 yılı mali olağan genel kurulu tamamlandı. Odaya ait çok amaçlı salonda gerçekleştirilen kongrede gelir gider bütçeleri hakkında üyelere bilgi aktarıldı.


Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde gerçekleştirilen genel kurulda söz alan Eczacılar Odası Başkanı Metin Kamış, pandemi sürecini de değerlendirdi. Oda Başkanı Kamış, sıkıntılı süreçte gösterdikleri özveriden dolayı meslektaşlarına teşekkür etti. Başkan Kamış “Bulaş riskini arttıran kâğıt reçete uygulamasından biran önce vazgeçilmelidir. Bu süreçte tüm reçeteler elektronik ortamda hazırlanmalıdır. İlaç fiyat kararnamesi acilen güncellenmelidir. Kamu, kurum iskontası sıkıntısı olan ilaçlarlara da acilen düzenleme getirilmelidir. Grip aşısında da gerekli tedarik sağlanmalıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.