Ortak çalışmayla sorun çözüldü

Ortak çalışmayla sorun çözüldü
Kent merkezi ve kırsal mahallelerde sorunsuz bir alt yapı için yatırımlarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ, Ahmet Sezer Ortaokulu bölgesinde yoğun yağışlar sonrası oluşan sorunu da birlikte çözdü.Yağışlar...

Kent merkezi ve kırsal mahallelerde sorunsuz bir alt yapı için yatırımlarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ, Ahmet Sezer Ortaokulu bölgesinde yoğun yağışlar sonrası oluşan sorunu da birlikte çözdü.


Yağışlar başlamadan önce kentin alt yapısında sorun olan alanlarda yenileme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ), Vişnelik Mahallesi’nde Ahmet Sezer Ortaokulu’nun olduğu bölümde yağmur suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi. 8 adet kanal ızgarası ve 15 adet tekli ızgara ile alt yapının desteklendiği bölgede ESKİ’nin çalışmalarını tamamlamasının ardından Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler çalışma yapılan alanlarda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirerek çalışmaları sonlandırdı.


Bölgede özellikle sağanak yağışlar sonrası alt yapının yetersiz kaldığını ifade eden mahalle sakinleri, başvuruları sonucunda alt yapıyı yenileyen Büyükşehir Belediyesi’ne ve ESKİ ekiplerine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.