Esnafa kredi kolaylığı

Esnafa kredi kolaylığı
 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şeker Bank arasında protokol imzalandı. Oda binasında gerçekleşen protokol kapsamında Eskişehir’de faaliyet gösteren esnaf ve sanatkâra kredi kolaylığı sağlanacak.Protokol töreninde...

 


Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şeker Bank arasında protokol imzalandı. Oda binasında gerçekleşen protokol kapsamında Eskişehir’de faaliyet gösteren esnaf ve sanatkâra kredi kolaylığı sağlanacak.


Protokol töreninde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Şeker Bank’ın Eskişehir için çok önemli olduğunu söyledi.


“ESNAF İHTİYAç DUYUYOR”


Birsen, “Pandemi döneminde esnaf ve sanatkarımızın finansi ihtiyacını karşılayabilmek için özellikle ihtiyaç duyduğumuz kredinin esnaf ve sanatkarımıza daha kolay sağlanabilmesini sağlayacak bu protokolü hem şehrimize, esnaf sanatkarımıza hem ülkemize hayırlılara vesile olmasını diliyorum. Finansı kolay esnaf ve sanatkarımıza sağlayabilmek bu günlerde finansal tıkanıklıkları giderebilmek için, finansın ne kadar önemli olduğunu hep beraber oda başkanlarımızla yaşıyoruz. Tabii ki devletimizin vermiş olduğu bir takım destekler sayesinde de bugüne kadar gerekli finans kolaylığını da sağladık ama bundan sonra daha hızlı karşılayabilmek için de Şeker Bank’ın Eskişehir’de göstermiş olduğu desteğe esnaf ve sanatkarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.