Rampa üzerinde zincirleme kaza

Rampa üzerinde zincirleme kaza
S.Y. idaresindeki otomobilin rampadan inerken önünde seyreden başka bir araca çarpmasıyla sonuçlanan kazada yol kenarında park halinde bulunan diğer araçlarda zarar gördü.Araç sayısının her geçen gün arttığı Eskişehir’de...

S.Y. idaresindeki otomobilin rampadan inerken önünde seyreden başka bir araca çarpmasıyla sonuçlanan kazada yol kenarında park halinde bulunan diğer araçlarda zarar gördü.


Araç sayısının her geçen gün arttığı Eskişehir’de ana cadde ve sokaklarda kazasız gün de geçmiyor. Aşırı hız ve dikkatsizlik gibi başlıca nedenlerin yol açtığı trafik kazasının adresi Seyitgazi yolu Yıldıztepe rampası oldu. Gece saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında şans eseri ölen olmazken 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Seyitgazi istikametinden kent merkezine gelmekte olan S.Y. idaresindeki otomobilin rampadan inerken önünden seyreden başka bir araca çarpmasıyla sonuçlanan kazada yol kenarında park halindeki araçlarda zarar gördü. Kazada araçtan yaralı olarak çıkartılan 2 kişi tedavi edilmek üzere 112 acil kurtarma ekipleri tarafından Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine Kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.