"Eskişehir'in Covid Tecrübeleri"

“Eskişehir’in Covid Tecrübeleri”
Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ve Eskişehir Şehir Hastanesi’nin koordinatörlüğünde “Eskişehir Covıd-19 tecrübeleri’’ konulu Webinar gerçekleştirildi.Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ve Eskişehir Şehir Hastanesi’nin...

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ve Eskişehir Şehir Hastanesi’nin koordinatörlüğünde “Eskişehir Covıd-19 tecrübeleri’’ konulu Webinar gerçekleştirildi.


Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ve Eskişehir Şehir Hastanesi’nin koordinatörlüğünde düzenlenen, Eskişehir Osmangazi üniversitesi’nden Prof. Dr. Birgül Büyükkıdan Yelken ve Uzm. Dr. Ayşe Ayyıldız’ın, Eskişehir Şehir Hastanesi’nden de Uzm. Dr. Fatih Demircan’ın sunumlarının olduğu “Eskişehir Covıd-19 tecrübeleri’’ konulu Webinar gerçekleştirildi.


Sunuma online olarak Afyon, Kütahya ve Eskişehir illerinden hekimler katılım sağladı. Prof. Dr. Birgül Büyükkıdan Yelken “Covit-19 hakkında genel bir değerlendirme’’, Dr. Ayşe Ayyıldız “Covit-19 akciğer dışı organ hasarları potagenezi ve temel yaklaşımları’’, Uzm. Dr. Fatih Demircan “Covit-19 tedavisi ve solunum destek stratejileri’’ konularını içeren sunumlar yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.