MHP'de İl Kongresi Candemir güven tazeledi

MHP’de İl Kongresi  Candemir güven tazeledi
 MHP 13. Olağan Eskişehir İl Kongresi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tek adayla gidilen kongrede mevcut il başkanı İsmail Candemir tekrar il başkanı seçilerek güven tazeledi.Kongre öncesi konuşan İsmail Candemir,...

 





MHP 13. Olağan Eskişehir İl Kongresi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tek adayla gidilen kongrede mevcut il başkanı İsmail Candemir tekrar il başkanı seçilerek güven tazeledi.


Kongre öncesi konuşan İsmail Candemir, kongrelerini fiziki mesafe kurallarına uygun şekilde yaptıklarını ifade etti. Kongre sonrası partisini 2023 ve 2024 seçimlerine en iyi şekilde hazırlayacaklarını, Eskişehir’in problemlerine karşı duyarlı olacaklarını belirten Candemir, hedefleri de büyük ve çözüm önerileri olan bir MHP olarak sahada bulunacaklarını kaydetti.


MERKEZDEN BELEDİYE İSTİYORUZ


önümüzdeki seçimlerde MHP’nin Eskişehir merkezinde bir belediyeyi mutlaka almak istediğine dikkat çeken Candemir, “Milliyetçi, ülkücü hareket mutlaka Eskişehir merkezde bir belediye almalı. Almalı ki üretken belediyecilik modelini Eskişehir’le tanıştıralım. Bakın bugün siyasi partiler arasında kabul edilmiş tek model MHP’dir üretken belediyecilik anlamında. Biz bu sistemle bir belediye aldığımızda daha sonraki seçimde üç belediyeyi de alacağımızı düşünüyoruz. Taban her zaman ister. Biz de istiyoruz. Bunun için çok çalışmalıyız. Biz AK Parti ile hareket ediyoruz. O zamanki seçimlerin koşullarına göre hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.


VEKİL SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ


Bir milletvekili ile yetinmeyeceklerine de vurgu yapan Candemir, “Bir yetmiyor. İki, üç olabildiğince fazla vekil istiyoruz. Kendimizi Eskişehirlilere daha iyi anlatmamız gerekiyor. Hedefimiz en az mümkünse de üç vekil çıkartabilmek. Metin Bey Eskişehir’i Ankara’da çok iyi temsil ediyor biliyorsunuz. Duyarlı bir vekilimiz. Bunların sayısı artsın ki Eskişehir hak ettiği yere gelsin. Biz bir ve beraber olmalıyız. Eskişehir’deki en önemli eksiklik Eskişehirlobisinin yeteri kadar oluşturulamaması. Eskişehir’in Ankara’da yeteri kadar güçlü olamaması şehrin hizmetleri de yeterince alamamasına yol açıyor. Biz bununla alakalı neler yapabiliriz, insanları nasıl bir araya getirebiliriz, Eskişehir’inproblemlerinde ortak hareket etme noktasında neler yapabiliriz ona bakacağız. Eskişehir MHP’de genel başkanının izindedir.Davasına sahip çıktı, yarın da çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.