Ucuz ve saf diye almış

Ucuz ve saf diye almış
Sanık E.K. “Uyuşturucu madde çok pahalı aynı zamanda kimyasal madde katkılı olduğu için daha ucuza buldum ve satın aldım. Pişmanım tahliyemi veya beraatimi istiyorum” dedi.Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde jandarma ekipleri...

Sanık E.K. “Uyuşturucu madde çok pahalı aynı zamanda kimyasal madde katkılı olduğu için daha ucuza buldum ve satın aldım. Pişmanım tahliyemi veya beraatimi istiyorum” dedi.


Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde jandarma ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kamyonda yapılan geniş kapsamlı aramada aracın yedek lastiğine gizlenmiş uyuşturucu maddenin ele geçirilmesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan E.K.,isimli şahsın yargılanmasına başlanıldı.


Eskişehir 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ‘uyuşturucu madde ticareti’ davasına halen cezaevinde bulunan sanık ile avukatı katıldı. Kamyonunun yedek lastiğine gizlediği uyuşturucu maddeyi Diyarbakır ilinden satın aldığını itiraf eden E.K.uyuşturucu madde kullandığını söyledi. Diyarbakır’da tanıştığı ve isminin Aziz olduğunu söyleyen bir şahıstan satın aldığını belirten sanık E.K. “Ben uyuşturucu kullanan birisiyim Ticaret yapmadım. İzmir’de uyuşturucu madde çok pahalı aynı zamanda kimyasal madde katkılı olduğu için Diyarbakır’da daha ucuza buldum ve satın aldım. Pişmanım tahliyemi veya beratimi istiyorum” dedi. Duruşma savcısının yaptığı mütalaanın ardından sanığın 8 yıl 6 ay cezalandırılması istendi. Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı Kasım ayına ertelerken şahsında tutuksuz yargılanması için tahliyesine karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.