Bir davada yargıdan

Bir davada yargıdan
 Eskişehir Osmangazi Üniversitesini kana bulayan ve 4 kişiyi acımasızca öldüren Volkan B. hakkında bu kez yargı suç duyurusunda bulundu.Daha öncede birlikte görev yaptığı meslektaşına hakaret içerikli sözler sarf ettiği...

 


Eskişehir Osmangazi üniversitesini kana bulayan ve 4 kişiyi acımasızca öldüren Volkan B. hakkında bu kez yargı suç duyurusunda bulundu.


Daha öncede birlikte görev yaptığı meslektaşına hakaret içerikli sözler sarf ettiği iddiasıyla 9.Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan sanık hakkında yeni bir dava daha açılacak.


üniversitede dehşet saçan ve geçtiğimiz günlerde yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesinde “Kasten adam öldürmek” suçundan 4 kez ağırlaştırılmış hapis cezası verilen Volkan B., bu kez aynı mahkeme başkanı, görevli hakim, mağdur yakınları ile avukatlara hakaret ettiği gerekçesiyle yeniden yargılanacak. 3’ncü Ağır Ceza Mahkeme heyeti, Volkan B. hakkında ‘hakaret’ suçundan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Savcının hazırlayacağı iddianamenin ardından katliam sanığı, sevk edilecek Asliye Ceza Mahkemesinde yeniden hakim huzuruna çıkarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.