Hamamyolunda temas tartışması

Hamamyolunda temas tartışması
psikolojini darmadağın etti. Otobüslerde, tramvaylarda sokaklarda kavgasız gün geçmiyor. Maske, sosyal mesafe ve yanlışlıkla birbirlerine dokunma gibi olaylardan kaynaklanan tartışmalar bitmek bilmiyor.Korana virüs belası insanları...

psikolojini darmadağın etti. Otobüslerde, tramvaylarda sokaklarda kavgasız gün geçmiyor. Maske, sosyal mesafe ve yanlışlıkla birbirlerine dokunma gibi olaylardan kaynaklanan tartışmalar bitmek bilmiyor.


Korana virüs belası insanları adeta barut fıçısı haline getirdi. Sosyal mesafe kuralına uymayanlar, maske kullanmayanlar ile yanlışlıkla birbirlerine temas edenler arasında yaşanan tartışma ve kavga gibi olaylardan kaynaklanan tartışmalar ev kavgaların önüne geçilmiyor. Bunun en son örneği halkın yoğun olduğu Hamamyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Eskişehir’in gezinti alan olan cadde üzerinde bir bisikletlinin çarptığı yaşlı şahsa temas etmesi yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüşmeden kısa sürede çevreden geçen vatandaşların devreye girmesiyle birlikte yatıştırıldı. Tartışma sırasında yin birbirlerine temas eden kişiler az daha birbirine giriyordu. Olayın yaşandığı güzergâhta denetim yapan belediye zabıta ekipleri tartışan şahısları uyararak bölgeden uzaklaştırdı.


Ali Naki Erdoğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.