Korkutan kaza

Korkutan kaza
 Engelli şahıs, üç tekerlekli bisikletiyle belediye otobüsüne çarptı. Kazada bisikletin arka selesindeki salça dolu kavanozun yere saçılmasını kan olarak zanneden çevredeki vatandaşların bazıları fenalık geçirdi.Dikkatsizlik...

 


Engelli şahıs, üç tekerlekli bisikletiyle belediye otobüsüne çarptı. Kazada bisikletin arka selesindeki salça dolu kavanozun yere saçılmasını kan olarak zanneden çevredeki vatandaşların bazıları fenalık geçirdi.


Dikkatsizlik ve tedbirsizliğin neden olduğu trafik kazasının adresi Yenikent Mahallesi oldu. Ihlamurkentten hareket eden belediye ye ait otobüse caddeye kontrolsüz bir şekilde çıkan ve engelli şahsın idaresindeki elektrikli bisiklet çarptı. Bedensel engelli olduğu öğrenilen İsmail Y.,isimli şahsın neden olduğu kazada yaralanan şahsa ilk müdahale çarptığı belediye otobüsünde yolcu olarak bulunan bir hemşire tarafından yapıldı.Kaza ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan engelli şahsı tedavi edilmek üzere Eskişehir Osmangazi üniversitesi (ESOGü) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.Kaza ile ilgili polis tarafından soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.