"İktidara birlik içinde yürüyeceğiz"

“İktidara birlik içinde yürüyeceğiz”
 Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Jale Nur Süllü, partisinin Tepebaşı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ülke ve şehir gündemini değerlendirdi. Esnaf, emekli, emekçi, çiftçi, öğrenci, herkesin kendisine dert yandığını,...

 


Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Jale Nur Süllü, partisinin Tepebaşı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ülke ve şehir gündemini değerlendirdi. 


Esnaf, emekli, emekçi, çiftçi, öğrenci, herkesin kendisine dert yandığını, bunun sorumlusunun da ülkeyi yönetemeyen AKP’li saray rejimi olduğunu söyleyen Süllü, kendi gerçekleştirdiği çalışmalar ile Genel Merkezin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dr. Jale Nur Süllü, “Partimizin31 Mart Yerel Seçim başarısının, vatandaşlarımızda yarattığı umut, Eskişehir’de belediye başkanlarımızın başarılı çalışmalarının da örnek olduğu gibi,  diğer illerdeki CHP’li başkanlarımızın çalışmaları ile pekiştiriliyor. Biz, vatansever Cumhuriyet Halk Partililer olarak, her birimize düşen sorumluluk biliyorum çok ağır, ama ülkemiz için, bunu başarmak zorundayız. Birlik ve beraberlik içinde bu sorumluluğu yerine getirerek partimizi iktidara taşıyacağımıza inancımız sonsuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.