"Sanayiye öncelik veriliyor"

“Sanayiye öncelik veriliyor”
 Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından kamuoyuna açıklanan ve 2021-2022-2023 yıllarını kapsayan yeni ekonomi programa ilişkin görüşlerini paylaştı. “Programın yeni normalle...

 


Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından kamuoyuna açıklanan ve 2021-2022-2023 yıllarını kapsayan yeni ekonomi programa ilişkin görüşlerini paylaştı.


 “Programın yeni normalle birlikte, güçlü ve istikrarlı bir ekonomik büyüme sürecine geçiş sağlayacağına inanıyoruz”diyen Başkan Küpeli,“Yeni program önümüzdeki 3 yıllık süreçte başta reel sektörü, KOBİ’lerimizi, üreticileri ve yatırımları destekleme yönündeki adımların artarak devam edeceğini gösteriyor. Planlanan bu adımların atılmasıyla, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'de bugünkünden çok daha güçlü bir Türkiye Sanayi ve ekonomisi ortaya çıkacaktır. Bu program hem kamu kesimi hem de özel sektör için bir yol haritası görevi üstlenerek bizi varmak istediğimiz hedefler doğrultusunda çalışmaya sevk edecektir. Programın yeni normalle birlikte, güçlü ve istikrarlı bir ekonomik büyüme sürecine geçiş sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.