Emirdağlılar Vakfı Başkanlığına, Gürler Koçak aday

Emirdağlılar Vakfı Başkanlığına,  Gürler Koçak aday
 Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı’nın 04-18 Ekim tarihlerinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda, Vakıf Başkanlığına avukat Gürler Koçak adaylığını açıkladı.Vakıf Başkanlığına adaylığını açıklayan...

 


Eskişehir'deki Emirdağlılar Vakfı'nın 04-18 Ekim tarihlerinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda, Vakıf Başkanlığına avukat Gürler Koçak adaylığını açıkladı.


Vakıf Başkanlığına adaylığını açıklayan avukat Gürler Koçak konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Vakıf Başkanlığını kazandığımız taktirde ekibimizle birlikte yapacağımız  ve gerçekleştireceğimiz projelerimizi açıklıyorum: Birinci projemiz; 20 adet engelli çocuğu, Eskişehir’den, Brüksel'e götüreceğiz. İkinci projemiz; 25 adet üniversite öğrencisini, yüksek lisans için Hollanda, Fransa ve Belçika’ya götüreceğiz. üçüncü projemiz; üniversite mezunu Emirdağ kökenli gençlerden 15 kişiyi, Belçika, Hollanda ve Fransa da stajyer olarak kabulünü sağlamak için çalışacağız. Dördüncü projemiz  ise; önümüzdeki üç yıl boyunca Emirdağ kökenli olup, muhtarlığa aday olmak isteyen tüm hemşehrilerimize, mahalle bazında manevi, maddi ve bilgi destek sağlayacağız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.