Elektrikçiler Odasından Olağanüstü çağrıya tepki

Elektrikçiler Odasından  Olağanüstü çağrıya tepki
  Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı Elektrikçiler Odası Başkan Yönetim Kurulu Üyeleri dün bir araya gelerek, olağanüstü genel kurul çağrısına tepki gösterdi.Bundan 2 yıl önce yapılan kongrede üyelerinden aldıkları...

 


 


Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı Elektrikçiler Odası Başkan Yönetim Kurulu üyeleri dün bir araya gelerek, olağanüstü genel kurul çağrısına tepki gösterdi.


Bundan 2 yıl önce yapılan kongrede üyelerinden aldıkları destek ile göreve geldiklerine dikkat çeken Elektrikçiler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Adgüzel “Görevimiz süresince gösterdiğimiz titizlikle, dikkat ve özen yükümlülüğüne uygun olarak hiçbir ihmal ya da suiistimale yer vermeden özverili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. üyelerimize ve Eskişehirli tüketicilerimize hizmet vermenin bilinciyle yasa doğrultusundaki çalışmalarımız üyelerimiz ve Eskişehir halkına kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz. Odamızın mevcuttaki durum ve üyelere sağlanan gerek mesleki faaliyetler gerekse üyelerimiz arasında dayanışmayı sağlayan dayanışmayı içeren geniş yelpazedeki hizmetler ile verimli sonuçlar aldık” dedi.


Oda Başkanı Adıgüzel “Olağanüstü genel kurul çağrısında yer alan konunun, görevimizin ifası ve işleyişine dair haksız, dayanaktan yoksun ve hakkaniyete son derece aykırı olduğu, maalesef iyi niyet içermeyen kasıtla oluşturulduğu sabittir. üyelerimize, mağduriyet, maddi, manevi ve zaman kayıpları yaşattığımızın kabülü mümkün değildir. Olağanüstü kongreye konu olan gündeme ilişkin, tarafımız ve çalışmalarımız aleyhine somut hiçbir aykırılıktan bahsedilmemiş, son derece yüzeysel bir gerekçe oluşturuldu. Biz yönetim kurulu olarak görevimizin başındayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.