Seyitgazi'de Ayvalı Yolları tamamlandı

Seyitgazi’de Ayvalı Yolları tamamlandı
 Seyitgazi İlçesi Ayvalı Mahallesinde, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım İşleri Dairesi ve Seyitgazi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yol genişletme çalışmalarının ikinci etabını tamamlıyor.İki belediyenin ortaklaşa yürüttükleri...

 


Seyitgazi İlçesi Ayvalı Mahallesinde, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım İşleri Dairesi ve Seyitgazi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yol genişletme çalışmalarının ikinci etabını tamamlıyor.


İki belediyenin ortaklaşa yürüttükleri yol yapım çalışmalarında sona gelinirken mahalle sakinleri yapılan çalışmadan memnun olduklarını dile getirdiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, “Ayvalı Mahallemiz ilçemizin nüfus yoğunluğu bakımında oldukça fazla olan bir yer. Doğal olarak hemşerilerimizin sıklıkla kullandığı yolumuz günümüz koşullarına uygun hale getirilmesi gerekiyordu. Yolumuz bir iki gün içinde tamamlanmış olacak” diye konuştu.


Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Uğur Tepe ve Seyitgazi Belediyesi Meclis üyeleri vatandaşlarda olumlu dönüşler aldıklarını kaydederken Ayvalı Mahalle sakinleri ise Başkan Uğur Tepe ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.