Cezaya kızdı motorunu yaktı

Cezaya kızdı motorunu yaktı
 Eskişehir’de, polis ekiplerinin yaptığı trafik kontrolünde ehliyetsiz ve kullandığı motosikletin muayenesi ile sigortasının olmadığı tespit edilerek 4 bin 500 lira para cezası kesilen Oğuzhan T., motosikletini ateşe vererek...

 


Eskişehir'de, polis ekiplerinin yaptığı trafik kontrolünde ehliyetsiz ve kullandığı motosikletin muayenesi ile sigortasının olmadığı tespit edilerek 4 bin 500 lira para cezası kesilen Oğuzhan T., motosikletini ateşe vererek yaktı.


Olay, Şair Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetim sırasında Oğuzhan T.'yi plakasız motosikletiyle durdurdu. Yapılan incelemede Oğuzhan T.'nin ehliyetinin olmadığı ve motosikletinin de muayenesi ile sigortasının yapılmadığı belirlendi. Trafik ekipleri, Oğuzhan T.'ye 4 bin 500 lira idari para cezası uyguladıktan sonra motosikleti çekiye yüklemek istedi. Bu sırada cezaya sinirlenen Oğuzhan T., motosikletini çakmakla ateşe verdi. Motosiklet kısa sürede alev alırken, ihbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan motosikleti söndürürken, motosiklet kullanılamaz hale geldi. Sürücü Oğuzhan T. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.