Yeni tarife başladı

Yeni tarife başladı
Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimlere yolcu taşımacılığında kullanılan otobüslerde fiyat değişikliği uygulamasını dün itibaren hayata geçirdi.Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Belediye tarafından 2017 yılında...

Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimlere yolcu taşımacılığında kullanılan otobüslerde fiyat değişikliği uygulamasını dün itibaren hayata geçirdi.


Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Belediye tarafından 2017 yılında şehrin çeşitli noktalarından ilçelere başlatılan ve halkında büyük ilgi gösterdiği otobüslerde yolcu taşıma ücretinin arttırıldığı öğrenildi. Kısa adı UKOME olan Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi tarafından alınan kararın 26 farklı güzergâh için geçerli olduğunu belirten yetkililer “26 farkı güzergâhta ilçe ve kırsal semtlere vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayan belediyemiz yeni fiyat tarifesini uygulamaya geçirdi. Uzak mesafeler, yakıt, bakım ve işletim giderlerinin artması nedeniyle Ulaşım ve Koordinasyon Merkezimiz yeni bir karar aldı. Eskişehir Osmangazi üniversitesi Ulaştırma Ana Bilim Dairesi Başkanlığı’nın hazırladığı rapor doğrulturunda üç farklı bir tarife belirlendi. 26 ayrı hatta fiyatlar Esbilet veya Eskart’ın 2,3 ve 4 katı olarak belirlendi” şeklinde açıklamada bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.