"Çarşıda durum çok vahim"

“Çarşıda durum çok vahim”
Çarşı esnafının bu zorlu ve sıkıntılı süreçte siftah bile yapmadan kepenk indirdiğine dikkat çeken Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Birsen “Esnaf, bırakın aldığı destek kredisini, borçlarını...

çarşı esnafının bu zorlu ve sıkıntılı süreçte siftah bile yapmadan kepenk indirdiğine dikkat çeken Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Birsen “Esnaf, bırakın aldığı destek kredisini, borçlarını bile ödeyemez hale geldi” dedi.


Başkan Birsen “Virüs salgını nedeniyle işler durdu. Esnaf, satış yapamadan dükkânını kapatır hale geldi. SGK, BAĞ-KUR primleri, kira, vergi, stopaj, muhasebe, elektrik, su, internet, banka kredileri ve devlete olan tüm resmi borçlarını ödeyemez duruma geldi. Aynı zamanda ailesini geçindirmek zorunda olan esnafımızın hali içler acısı. Böyle vahim bir tablo ile karşı karşıyayız. Virüs salgını sebebiyle esnafa verilen nefes kredisi geri ödemeleri kapıya dayandı. Verdikleri kredi ödemelerine erteleme getirilmesini istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.