Cinnet geçirdi

Cinnet geçirdi
İstiklal Mahallesi’nde eşinde ayrıldığı iddia edilen bir kişi cinnet geçirdi. Apart Dairenin içerisinde bulunan bütün eşyaları camdan aşağıya fırlatan şahıs için emniyet güçleri seferber oldu.İstiklal Mahallesi Esen...







İstiklal Mahallesi’nde eşinde ayrıldığı iddia edilen bir kişi cinnet geçirdi. Apart Dairenin içerisinde bulunan bütün eşyaları camdan aşağıya fırlatan şahıs için emniyet güçleri seferber oldu.


İstiklal Mahallesi Esen Sokak’ta dün öğlen saatlerinde hareketli anlar yaşandı.


Eşinden ayrıldığı iddia edilen ve uzun süredir psikolojik sorunları olduğu da öğrenilen Ertan A. için polis ekipleri seferber oldu.


Kaldığı apart dairenin içerisinde bulunan bütün eşyaları camdan aşağıya fırlatan Ertan A., ağabeyinin olay yerine gelmesini, gelmezse kıyamet kopacağına yönelik sözler sarf etti.


Polis ekipleri, evin etrafına güvenlik şeridi çekerek, vatandaşları sokaktan geçmemeleri konusunda uyardı.


Uzun saatler boyunca camdan eşya fırlatmaya devam eden Ertan A.’yı polis ekipleri ve İstiklal Mahalle Muhtarı Hüseyin Alparslan büyük uğraşlar sonucu ikna etti.


Sonunda ikna olarak ekiplerin ve muhtarın kapıya gelmesini isteyen Ertan A., güvenli bir şekilde aşağıya indirildi.


Ekip arabasına bindirilmeden önce ilginç konuşmalar da yapan Ertan A., “Ağabeyim 5 dakika içerisinde buraya gelmezse kıyamet kopacak. çok kötü şeyler olacak. Gece onu rüyamda gördüm.  Sizleri uyarıyorum” dedi.


Ertan A. ardından 112 Ekiplerince de gözlem altına alındı.Haber  Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.