Nepalli öğrenci yardım bekliyor

Nepalli öğrenci yardım bekliyor
 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitim gören ve ülkesine gitmek için 30 Haziran 2020 tarihinde aldığı uçak biletini, pandemi nedeniyle Temmuz ayının ilk haftasında iptal ettirmesine ve aradan...

 


Eskişehir Osmangazi üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitim gören ve ülkesine gitmek için 30 Haziran 2020 tarihinde aldığı uçak biletini, pandemi nedeniyle Temmuz ayının ilk haftasında iptal ettirmesine ve aradan yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen parasının iade edilmediği belirten Nepalli Imtaz Dewan sürekli oyalandığı iddia etti.



Satın aldığı biletin parasını toplamak için 3 arkadaştan borç aldığı belirten Imtaz, “Ben Türkiye’de öğrenci olarak kalıyorum. Türkiye’den Nepal’e kadar bir uçak biletin parasını toparlamak için biz yıllardır verildiği burslardan az az keserek toparlıyoruz. Bazen o da yetmiyor, arkadaşlardan borç alıyoruz. Ben arkadaşlarımdan borç alarak bu bileti aldım. Onlara da geri ödemek zorundayım. Ancak firma '5 gün sonra’, 'bir hafta sonra' diye diye sürekli oyalıyor. Dediğim gibi araştırmada uçak firmasının parayı geri ödediği öğrendim, ama onlar bana para vermiyor. Ben bu konuda mağdurum. Konu ile ilgili yetkililerelerken yardım istiyorum” diyerek durumunu anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.