Günay'dan DSİ'ye ziyaret

Günay’dan DSİ’ye ziyaret
 Eskişehir AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam ile birlikte DSİ Genel Müdür’ü Kaya Yıldız’ı ziyarete gittiler.Prof. Dr. Günay...

 


Eskişehir AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı özkan Alp ve Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin çam ile birlikte DSİ Genel Müdür’ü Kaya Yıldız’ı ziyarete gittiler.


Prof. Dr. Günay ziyarette, “Eskişehir Gökpınar Barajı'ndaki çalışmalardevam ederken,  Günyüzü ilçemize ilave olarak Beylikova ve Sarıcakaya ilçemizde de tarımsal sulama sorunları gideriliyor. Yaz döneminde Bakanlığımıza ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına yaptığımız talepler sonucu 11 Eylül 2020 tarihinde Sayın Naci Ağbal, Gökpınar Barajı için 20 milyon liralık ek ödeneğinin verileceği ve en kısa sürede barajın tamalanacağı müjdesini benimle ve Valimiz Erol Ayyıldız ile paylaştı. Yüzde 79’u tamalanan baraj inşaatın tamamlanmasıyla barajda depolanacak su ile 60 bin 860 dekar zirai arazi sulanacak.’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.