Genç İşçi yaşamını kaybetti

Genç İşçi yaşamını kaybetti
 Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada bakımcı olarak çalışan Burak Yener isimli genç, beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.İş kazasında hayatını kaybetti. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde...

 


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada bakımcı olarak çalışan Burak Yener isimli genç, beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.


İş kazasında hayatını kaybetti. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikada bakımcı olarak çalışan Burak Yener isimli genç beton zemine düştü.


Fabrika çatısında meydana gelen bir arızayı gidermek isteyen Yener, henüz belirlenemeyen bir nedenle yere düştü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ağır yaralı olarak tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılan Burak Yener, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yener’in ölümü başta yakınları olmak üzere fabrika çalışanlarını yasa boğdu. ölümlü iş kazası ile ilgili polis tarafından gerekli soruşturma başlatılırken otopsi yapılan Yener’in cenazesi göz yaşlarıyla ailesi tarafından toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.