Dolmuşlar zam yapmayacak

Dolmuşlar zam yapmayacak
Minibüs işletmecileri, girdi fiyatlarına yapılan artış yüzünden ücreti 50 kuruş artırmaya mecbur kaldıklarını açıklarken, ticari dolmuş ve taksilere ise yılbaşına kadar artışın yapılmayacağı bildirildi.Eskişehir’de...

Minibüs işletmecileri, girdi fiyatlarına yapılan artış yüzünden ücreti 50 kuruş artırmaya mecbur kaldıklarını açıklarken, ticari dolmuş ve taksilere ise yılbaşına kadar artışın yapılmayacağı bildirildi.


Eskişehir’de çeşitli semtlere yolcu taşımacılığında faaliyet gösteren ticari minibüslere yapılan fiyat artışı uygulamaya geçirildi. Minibüs işletmecileri, girdi fiyatlarına yapılan artış yüzünden ücreti 50 kuruş artırmaya mecbur kaldıklarını açıklarken, ticari dolmuş ve taksilere ise yılbaşına kadar artışın yapılmayacağı bildirildi. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er “Sözümüzün eriyiz” dedi. Oda Başkanı Er “Tüm dünyada etkisini sürdüren korona virüsü salgınından en çok etkilenen sektörlerden biriyiz. Şoför esnafı olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde devam ettirmekteyiz. Esnafımız büyük bir fedakârlık sergilemekte. Araçlarımızda yolcu sayısı düşse de dayanmaya çalışıyoruz. Biz daha önce Eskişehir halkımıza ticari taksi ve taksi dolmuşlara yılbaşına kadar zam yapmayacağımızın sözünü verdik. Verdiğimiz sözümüzün arkasındayız ve yeni yıla kadar mevcut tarife üzerinden direksiyon sallamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.