HÜDA PAR'dan Fransa tepkisi

HÜDA PAR’dan Fransa tepkisi
HÜDA PAR Eskişehir İl teşkilatı Reşadiye Camii önünde yaptığı basın açıklamasıyla Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un İslam’a yönelik hadsiz ifadeleri tel’in edildi ve Avrupa’daki Müslümanlara destek açıklaması yapıldı.Parti...

HüDA PAR Eskişehir İl teşkilatı Reşadiye Camii önünde yaptığı basın açıklamasıyla Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un İslam’a yönelik hadsiz ifadeleri tel’in edildi ve Avrupa’daki Müslümanlara destek açıklaması yapıldı.


Parti yöneticilerinin katıldığı eylemde şu ifadelere yer verildi;“Fransa’daki tüm gelişmeler, İslam ve Müslümanlara açılan topyekûn bir savaştır. Avrupa ülkelerinde Müslümanlara mal edilmeye çalışılan şaibeli saldırılar, İslam’ı Batı’da yok etme projesinin bir parçasıdır.  Avrupa ve Fransa, İslam’a karşı açtığı bu savaşı kazanamayacaktır. Aziz İslam’a karşı mücadele etmeye çalışanlar, dün olduğu gibi bugün de kaybedenlerden olacaktır.


İzzet ve İrade sahibi İslam ülkeleri, Fransa’nın bu İslam düşmanlığına karşı mutlaka harekete geçmeli, dünya genelinde Müslümanların hak ve hukukunu koruyacak bir mekanizma mutlaka kurulmalıdır. Başta Fransa olmak üzere Avrupa’da artışa geçen İslam düşmanlığını lanetliyoruz. Avrupa İslam’a gebedir. Bir gün mutlaka bu kutlu doğum gerçekleşecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.