Yeni üyelere rozet

Yeni üyelere rozet
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından kuruluşunun 97’nci yıl dönümü nedeniyle başlatılan üye kayıt kampanyasının devam ettiği bildirildi.Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 15 gün boyunca ertelenen üye kayıtlarının...

 


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından kuruluşunun 97’nci yıl dönümü nedeniyle başlatılan üye kayıt kampanyasının devam ettiği bildirildi.


Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 15 gün boyunca ertelenen üye kayıtlarının açık alan yerine parti il ve ilçe teşkilatlarında devam ettiği öğrenildi. Daha önce Eskişehir’in çeşitli yerleşim birimlerinde açılan stantlarda yüzlerce kişiyi parti teşkilatı çatısı altında toplayan il ve ilçe teşkilatları yeni üyelere de hafta sonu rozetlerini taktı. Cumhuriyet Halk Partisi il teşkilatında gerçekleştirilen törende il Başkanı Recep Taşel, önceki gün parti genel merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini söyledi. Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Taşel, Eskişehir’de üye kayıtlarının da devem edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.