"Her borca var, bize yok"

“Her borca var, bize yok”
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşünle ve daha sonra açıklanan pakette çiftçi borçlarına yapılandırma talebinin yer almadığına işaret eden Ziraat Odası Odunpazarı İlçe Başkanı Naci Erdemli “Yine hayal kırıklığına...

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşünle ve daha sonra açıklanan pakette çiftçi borçlarına yapılandırma talebinin yer almadığına işaret eden Ziraat Odası Odunpazarı İlçe Başkanı Naci Erdemli “Yine hayal kırıklığına uğradık” dedi.


Başkan Erdemli “AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, kurumlar vergisi, KDV, motorlu taşıtlar vergisi, özel tüketim vergisi, tüm idare para cezaları, KYK borçları, hazine alacaklarının yapılandırma kapsamına alındığını açıkladı. Geçtiğimiz hafta, söz konusu borçların yapılandırılmasıyla ilgili pakette çiftçi borçlarının da yer alacağı beklentimiz vardı. Ancak açıklanan pakette çiftçi borçları ile ilgili bir çalışmanın yer almadığı görüldü. Esnaf, tüccar ve sanayicinin borçları bile yapılandırma kapsamına alınırken bizim sesimize yine kulak verilmedi. çiftçi, bu paketten de umduğunu bulamadı. Artık ezilen bir kesim olmaktan kurtulmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.