Mesafeye uymayanlara uyarı

Mesafeye uymayanlara uyarı
Korona virüsüne yakalananların sayısında en fazla iller arasında Eskişehir’inde yer aldığı açıklamasının ardından denetimlerde sıklaştırıldı.Hafta sonu kentin çeşitli yerleşim birimlerinde yapılan denetimlerde maske...

Korona virüsüne yakalananların sayısında en fazla iller arasında Eskişehir’inde yer aldığı açıklamasının ardından denetimlerde sıklaştırıldı.


Hafta sonu kentin çeşitli yerleşim birimlerinde yapılan denetimlerde maske kullanmayan ve sosyal mesafe kuralına aykırı davranan 82 kişi hakkında yasal işlem yapan güvenlik güçleri ile belediye zabıta ekipleri yeni haftanın ilk günüde harekete geçti.


Sorumlu olduğu bölgeye dağılan ekipler, özellikle uzun ödeme ve işlem kuyruklarının oluştuğu banka, kamu kurum ve kuruluşların önünde sıkı bir denetim yaptı. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bursa ilinde düzenlediği video konferans toplantısında yaptığı açıklama Eskişehir’deki artışa dikkat çekmesiyle birlikte kontroller daha kapsamlı hale getirildi. Oluşan kuyruklarda vatandaşlara maske kullanma ve sosyal mesafe kuralına uyulması için hatırlatmada bulunurken, oluşturulan mobil ekiplerde mahallelerde sık, sık anonslar yaprak virüs salgınına karşı halkın dikkatli ve duyarlı olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.