Arnavutluk ile bağları ERİAD kuracak

Arnavutluk ile bağları ERİAD kuracak
Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin, Arnavutluk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Kastriot Robo’nun Eskişehir ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği görüşmeler iki ülkenin ticari ilişkileri arasında bağların...


Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin, Arnavutluk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Kastriot Robo’nun Eskişehir ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği görüşmeler iki ülkenin ticari ilişkileri arasında bağların oluşması için yeni bir adım oldu.


2021 Mart’ta yapılması düşünülen Eskişehir Endüstri Fuarı ve 2021 Nisan’da yapılması düşünülen Eskişehir Mobilya Fuarı için Eskişehir Rumeli İş Sanayicileri ve İnsanları Derneği’nin öncü olacağını belirten Başkan Durgut “Balkanlar ile Eskişehir’de gerçekleşecek ticari ilişkilerin gelişmesi için planladığımız fakat Covid19 salgını sebebiyle sekteye uğrayan girişimlerimizi yaşama geçirmek istiyoruz. Sayın Büyükelçi ile yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuçlar aldık. özellikle fuarlar konusunda süreci olgunlaştırmak için önümüzde ay kendisini Ankara’da ziyaret edeceğiz. Salgının üretim üzerinde yarattığı olumsuz etkinin şehrimiz için aşılmasında ERİAD olarak önemli rol üstleneceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.